log

Villin lännen kolikkopeli Dead or Alive

Dead or Alive on klassinen NetEntin hedelmäpeli, joka on tullut huippusuosituksi todella monien pelaajien keskuudessa. Slotti perustuu tarinaan legendaarisesta villistä lännestä, joka on kaikkien aikojen kuuluisimpien lainsuojattomien esitteleminen. Peliautomaatti pitää sisällään upean ilmaiskierrostilan, jossa on mahdollista saada jopa 29 ilmaiskierrosta kaikki voitot kaksinkertaistettuna. Suurimpiin voittoihin pääsee käsiksi kuitenkin pyöräyttämällä kiekoille ns. tahmeita wild-symboleja (Sticky Wild-symboleja).

Dead or Alive slotin erikoisominaisuudet

Dead or Alive on viiden kiekon ja yhdeksän linjan peliautomaatti Net Entertainmentilta. Sen teema noudattaa entisaikaista villin lännen meininkiä. Lainsuojattomilla oli tällöin oma kultakausi ja he harrastivat toinen toistaan hurjempia laittomuuksia. Dead or Alive slottia pidetään klassikkona kolikkopelien fanien keskuudessa, koska siitä on mahdollista voittaa valtavia summia, kun onni vain on kohdallaan. Pelin pienin panos on vain 0,09 euroa, kun suurin on 18 euroa per kierros.Kyseinen peli sisältää monista muistakin hedelmäpeleistä tutuiksi tulleet ilmaiskierrokset, jotka tässä tapauksessa käynnistyvät, kun saa vähintään kolme asesymbolia mille vaan kiekoille samanaikaisesti. Tarjolla on 12 ilmaista kierrosta, joiden aikana kaikki saadut voitot anteliaasti kaksinkertaistetaan. Lopullinen voittosumma riippuu siitä, miten monta asesymbolia pelaaja saa ominaisuuden käynnistäessään. Käteisvoitto on vähintään 4 kertaa ja enintään 2500 kertaa panoksen suuruinen!Se, mikä tekee kyseisen videoslotin houkuttelevan, on ehdottomasti mahtava Sticky Wild –ominaisuus. Sticky Wild-symbolina toimii Wanted-juliste, josta tulee tahmea villi ilmaiskierrosten aikaan, koska nämä erikoissymbolit pysyvät paikoillaan kiekoissa koko ilmaiskierrostilan ajan.Yksi tämä Sticky Wild antaa pelaajalle myös ylimääräiset viisi kierrosta. Mikä parasta voi käynnistää tämän upean ominaisuuden uudestaan, jos saa kolme tai useampi asesymboli kiekoille. Onnekas pelaaja voi saada huikeat 29 ilmaista kierrosta x2 voittokertoimen säestämänä. Dead or Alivesta on mahdollista voittaa rahallisesti jopa 54000 euroa ilmaiskierrosten aikana. Summan voi saavuttaa pyöräyttämällä paljon Wanted-julisteita.

Yhteenveto Dead or Alive-slotista

Kaiken kaikkiaan Dead or Alive on hauska cowboy -aiheinen videoslotti. Vaikka peliautomaatti on teemaltaan viihdyttävä, säännöiltään se on kuitenkin perinteinen kolikkopeli, joten pelaaminen sujuu oikein hyvin. Peliautomaattissa on viisi rullaa ja yhdeksän linjaa, joista peluri voi valita mieleisensä aktiivisiksi. Erikoisuutena kyseisessä kolikkopelissä on perinteisten Wildin, Scatterin ja ilmaiskierrosten lisäksi mahtava Sticky Wild -ominaisuus. Slotin grafiikka ja äänimaailma ovat hienosti toteutettuja ja sopivat teemaan täydellisesti.
  • Valmistaja: NetEnt
  • Kiekot: 5
  • Voittolinjat: 9
  • Wild-symbolit: kyllä
  • Scatterit: kyllä
  • Ilmaiskierrostoiminto: kyllä
  • Bonuspeli: ei

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by someshootinggames.com. All Rights Reserved