log

Seikkailu satumaailmassa Sinbad-pelissä

Sinbad on hauska kolikkopeli ruotsalaiselta Quickspinilta. Slotti pitää sisällään useita epätavallisia erikoistoimintoja kuten hieman epäsymmetriset kiekot ja paljon mahtavia wild-ominaisuuksia kolmessa eri muodossa. Sinbad kolikkopeli on varustettu kiinnostavalla teemalla, laadukkaalla grafiikalla ja miellyttävällä äänellä.

Sinbadin teema ja symbolit

Sinbad peliautomaatti perustuu meille kaikille tuttuun tarinaan nimeltä Sinbad Merenkulkija. Myyttinen Sinbad oli todella rikas mies, joka seikkaili merimiestensä kanssa. Tarinoissa päähahmo tapaa erilaisia mahtavimpia hirviöitä ja vierailee paratiisinomaisilla aarresaarilla.Slotin grafiikka on todella hieno, taustalla näkyy arabiakaupungin näköinen maisema minareetteineen ja kupoleineen, peliruudun ympillä on kultaraamit. Arvokkaimpiin voittosymboleihin kuuluu itse Sinbad ja muutama muu hahmo tarinasta, jotka näyttävät ihan öljyvärein maalatuilta. Enemmän rahaa tuovat ne pelisymbolit, jotka kuvaavat erilaisia jalokiviä violetilla taustalla. Pelin aikana soi rauhallisesti jousisoittimet ja arabialainen kitara. Lisäksi kolikkopelissä on riittävästi äänitehosteita.

Peliautomaatin erikoistoiminnot ja panokset

Sinbad on ainutlaatuinen peliautomaatti siinä mielessä, että sen rullat ovat epäsymmetrisesti - muotoillut, rullilla 1 ja 5 on kolme eri asentoa, kun muilla rullilla niitä on neljä. Peli tarjoaa 40 voittolinjaa, jotka ovat aina aktiivisia. Pelaaja voi säätää panoksensa muuttamalla panostasoa ja kolikon arvoa. Kokonaispanos vaihtelee 0,40–400 euron välillä.Vaikka Sinbad sisältää vain kaksi erikoistoimintoa (wild-merkit ja ilmaiskierrostila), ne voivat silti tuoda suuria voittoja. Wild-merkit korvaavat tuttuun tapaan tavalliset voittosymbolit, mutta tässä slotissa ne tulevat keloille aina pinottuina ja näin lisäävät voittomahdollisuuksia.Vähintään kolmella Free Spin –merkillä pääsee ilmaiskierrortilaan, jossa tulee valita kolmesta eri muodosta ja jokainen niistä tarjoaa oman wild-toiminnon. Muodot ovat siis Apina, Rock ja Käärme.Apina -tilassa pelaaja palkitaan 7 ilmaiskierroksella, joiden aikana suuri apina asettaa keloille lukittuja wild-merkkejä. Rock -tilassa tarjolla on 10 ilmaiskierrosta, mutta niiden aikana peliruudulle tulee timanttiscattereita. Mitä enemmän timantteja ilmaantuu, sitä enemmän wildeja peluri saa.Käärme -tilassa ilmaisia kierroksia saa jopa 12 kappeletta, joiden aikana ruudulle tulee kaksi porttia, ja niiden välistä tuleva käärme jättäa jälkeensä wild-merkkejä.

Yhteenveto Sinbad peliautomaatista

Sinbadin palautusprosentti on aika korkea, yli 97. Suosittelemme pelaamaan tätä jännittävää slottia pelkästään jo tästä syystä.Kokonaisuudessa Sinbad on oikein mukava peliautomaatti, se sopii täydellisesti niille rahapelien ystäville, jotka haluaisivat palata takaisin lapsuuden satumaailmaan ainakin hetkeksi. Kokeile tätä peliautomaattia jo nyt vaikkapa ilmaiseksi. Näin saat tietää kuinka kiva tämä peli on.
  • Pelin valmistaja: Quickspin
  • Kiekot: 5
  • Panoslinjat: 40
  • Wild-symbolit: kyllä
  • Ilmaiset kierrokset: kyllä
  • Tuplaustoiminto: ei

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by someshootinggames.com. All Rights Reserved