log

Excalibur kolikkopeli Net Entertainmentilta

Tarina Kuningas Arthurista ja Excaliburista on monille tuttu. Tarinan mukaan Kuningas Arthurin mystinen miekka pitää sisällään taikavoimia. Kuningas sai miekan Järven Neidolta jonkun taistelun jälkeen. Haluatko lähteä Kuningas Arthurin kanssa jännittävälle seikkailulle ritariaikaan? Sitten pelaa mahtavaa Excalibur slottia!

Excalibur kolikkopelin ulkoasu ja panokset

Excalibur on 20 voittolinjan kolikkopeli Net Entertainmentilta. Siitä löytyy viisi kiekkoa, joille pelaajan pitää saada oikeita voittoyhdistelmiä. Jokainen peliautomaattiin pelurin panostama kolikko aktivoi uuden voittolinjan. Kiekkojen pysähtyessä, tarkista kaikki aktivoidut panoslinjan voittoyhdistelmien varalta.Excalibur voi pelata nettiselaimen kautta ilmaiseksi tai oikeasta rahasta. Yhdelle linjalle voi laittaa panoksen 0,01-1,00 euron väliltä.Pelaaja voi valita haluamansa kolikkoarvon jokaisella pelikerralla. Yhdelle voittolinjalle voi panostaa 1-4 kolikkoa ja enimmillään voi aktivoida kaikki 20. Pienin kokonaispanos on vain 1 kolikko per linja, ja suurin on 4 kolikkoa joka 20:stä linjasta, mikä on 80 kolikkoa yhteensä.Kyseinen slotti ei sisällä progresiivista jättipottia, mutta sen suurin voitto on huikeat 120000 kolikkoa.

Exaliburin erikoissymbolit ja toiminnot

Excalibur-kolikkopelistä löytyy seuraavat erikoisominaisuudet: Scatter- ja Wild-symboli, Skill Stop ja ilmaiset kierrokset.Anna Excalibur pelin fantasiateeman lakaista jalat altasi. Golden Sword –symbolien ansiosta suuret voittosi voivat jopa nelinkertaistua. Kaikki ilmaiskierrosten aikana saadut voitot kolminkertaistetaan, joten Excaliburista on mahdollista voittaa jopa 120.000 kolikkoa vain yhdellä kiekkojen pyöräytyksellä!Kuten muissakin pelikoneissa Excaliburissakin kaikki voittoyhdistelmät luetaan vasemmalta oikealle. Gold Chalice -scattersymbolista maksetaan sijainnista riippumatta. Voittavat yhdistelmät ja niitä vastaavat voitot löydät voittotaulukosta. Aktiiviselta panoslinjalta maksetaan vain korkein voitto, joka kerrotaan aina sille panostettujen kolikoiden määrällä. Myös maksetaan kaikki eri voittolinjojen samanaikaiset voitot.Slotin wild-symboli nimeltään Golden Sword toimii samaaan tapaan kuin tavallinen joreki, mutta se voi ilmestyä vain kolmannelle kiekolle. Sen korvatessa jotain pelisymbolia voitto kerrotaan neljällä. Tavallinen wild-merkki puolestaan korvaa tavallisia pelisymboleita paitsi Gold Chalice scatter -symbolia. Voitot, joissa on mukana tavallinen Wild-symboli, kerrotaan kahdella.Valitettavasti jotkin edellä mainituista erikoisominaisuuksista voivat puuttua ilmaispelistä. Leikkirahalla pelaaminen on silti loistava tapa harjoitella nettipelaamista ja tutustua slottiin kunnolla.

Yhteenveto Excalibur peliautomaatista

Kaiken kaikkiaan Excalibur on jännittävä slotti, joka saa sinut uskomaan siihen, että nettipelaaminen on mukavaa ja tuotoisaa viihdettä. Tästä NetEntin slotista on jo tullut monien pelaajien suosikki.
  • Kehittäjä: Net Entertainment
  • Kiekot: 5
  • Panoslinjat: 20
  • Bonuspeli: ei
  • Wild-symbolit: kyllä
  • Scatter-symbolit: kyllä
  • Ilmaiskierrokset: kyllä

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by someshootinggames.com. All Rights Reserved