log

Bella Donna kolikkopeli Novomaticilta

Venetsian naamiokarnevaalit ovat innoittaneet monia nettipelien kehittäjiä luomaan näyttäviä kolikkopelejä. Novomatic peliyhtiön kehittäjät eivät ole poikkeus, ne ovat valmistaneet upean kolikkopelin nimeltään Bella Donna. Kokeile tätä kivaa peliä jo nyt ja nauti sen hienoista ominaisuuksista.

Bella Donnan erikoisominaisuudet

Bella Donna on viiden kiekon ja 25 kiinteän panoslinjan peliautomaatti. Pelaaja voi panostaa 2-400 kolikkoa per voittolinja. Näin ollen kokonaispanokset vaihtelevat 50 ja 10 000 kolikon välillä. Tavallisten ja erikoissymbolien lisäksi slotti sisältää ilmaiskierroksia, riskipelin ja muita ainutlaatuisia erikoistoimintoja. Peliruudulla on kolme riviä symboleja, joten yhteensä pelaajan edessä on 15 kuvaa. Perinteiset voittosymbolit tuovat voittoja, jos niitä tulee vähintään kolme kappaletta samalle panoslinjalle. Voittoyhdistelmät lasketaan vasemmalta oikealle. Kuten muissakin peliautomaateissa maksetaan vain suurin voitto. Voittosumma riippuu linjakohtaisesta panoksesta ja voittokertoimesta, joka vaihtelee x10 ja x5000 välillä. Jos ruudulla muodostuu muutama voittoyhdistelmä, summat lasketaan yhteen. Mikä parasta jokaisen voiton jälkeen pelurit voivat tuplata voittonsa tuplaustoiminnon avulla. Toisaalta riskipeli tarkoittaa myös sitä, että on mahdollista menettää kaikki voitot. Riskipelissä pelaajan tulee arvata pelikortin väri.

Peliautomaatin erikoissymbolit ja toiminnot

Bella Donnan peliruudulla esiintyvät naamiokarnevaalin osallistujat. Heidän lisäksi pelistä löytyvät erilaiset naamiot, viuhkat ja muut esineet, jotka sopivat slotin aiheeseen. Mukana ovat myös tutut pokerisymbolit 10-A. Erikoissymboleista löytyvät wild ja scatter. Wildina toimii pelin logo, joka voi tarvittaessa korvata muut perinteiset voittosymbolit paitsi scatteria. Scatter-symboli on kuun ja auringon naamiot. Scatterit käynnistävät ilmaiskierroksia ja näin tuovat pelaajille lisää voittoja.Keskimmäisen kiekon yllä sijaitsee ikkuna, jonka takana on seuraavaksi tuleva pelisymboli. Jos tähän paikkaan tulee wild-symboli, ikkuna avautuu ja symboli siirtyy toiseen paikkaan muodostaakseen voittoyhdistelmän. Jos ikkunan takana on scatter-symboli, pelaaja pääsee ilmaiskierrostilaan, jossa tarjolla on 7 kierrosta. Ilmaiskierroksia pelataan samalla panoksella kuin niitä käynnistävässä pelikierroksessa. Ilmaiskierrostilassa toimii ainutlaatuinen Perfect Logo Placement erikoistoiminto, jonka mukaan poika, tyttö tai jotkut muut pelisymbolit siirtyvät paikkaan, missä niitä tarvitaan voittoyhdistelmän muodostamiseen.

Yhteenveto Bella Donna slotista

Bella Donna on upea kolikkopeli, joka on varustettu kivalla grafiikalla ja loistavilla erikoistoiminnoilla. Slotin erikoisuutena on keskimmäisen kiekon yllä sijaitseva ikkuna, josta tulevat symbolit auttaakseen muodostamaan voittavia yhdistelmiä. Muista ominaisuuksista pitää mainita anteliaat ilmaiskierrokset, lukuiset voittoyhdistelmät, hyvä pelattavuus ja mukavat panokset.
  • Pelikehittäjät: Novomatic
  • Kelat: 5
  • Voittolinjat: 25
  • Wild-symboli: kyllä
  • Scatter-symboli: kyllä
  • Ilmaiskierrokset: kyllä
  • Tuplaustoiminto: kyllä

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by someshootinggames.com. All Rights Reserved